Flytteeksperten AS

thumb_up 128 likes
rate_review 2 Reviews
Bogstadveien 6
0355 Oslo, Norway
phone
Click to show phone
Request for information

Flytteeksperten AS Company Information

General information

- en annerledes modell

Gjennom bruk av FlytteEksperten får dere en skreddersydd løsning for bedriften, tilgang på unik spesialkompetanse, stor valgfrihet og en løsning som gir forutsigbarhet.

Gjennom «Vår modell» oppnår du også kostnadsbesparelser på innkjøp, slik at man kommer trygt i havn i henhold til budsjett. Vi har ryddige og enkle avtaler, noe som sørger for at dere har kontroll på kostnadene underveis. Flytteprosessen skal oppleves enkel for våre kunder. Ønsker dere et uforpliktende møte for å høre mer om oss; fyll ut vårt Flytteskjema på vår hjemmeside,og vi tar kontakt.

Personene bak selskapet har lang erfaring innenfor flyttebransjen, gode referanser og har samtidig et stort nettverk med ulik spesialkompetanse som vi kan tilby når det er ønsket eller påkrevd fra våre kunder.

Det er ofte lenge mellom hver gang en bedrift flytter. Man har derfor sjelden behov eller interesse av å bygge opp egen kompetanse for hele flytteprosessen internt. Vi tror det kan være greit å ha noen å lene seg på i de forskjellige fasene, slik at man er sikker på å oppnå best mulig resultat for flytteprosessen. Vi tror også det er viktig at flytteprosessen ikke tar for mye fokus og ressurser vekk fra bedriftens kjernevirksomhet.

I samarbeid med bedriften analyserer vi innledningsvis kompetansen man allerede har internt, så supplerer vi etter kundens behov og ønsker innenfor de ulike områdene.
Vi har laget en modell hvor kunden har stor valgfrihet og våre kunder får tilgang på unik kompetanse på hvert enkelt felt.

Den fysiske flyttingen utgjør som regel bare en liten del av budsjettet i forbindelse med nye kontorer, hvor interiør-/møbelinnkjøp, tilbakelevering av gamle lokaler og tilpasning av nye lokaler ofte er det som utgjør de store kostnadene i prosjektet. Vi viser dere hvilke alternativer dere har ved innkjøp av interiør/møbler og forhandler riktig pris.

Dere styrer prosessen, dere tar avgjørelsene, men vi følger dere gjennom prosessen. Ønsker dere et uforpliktende møte for å høre mer om oss; fyll ut vårt Flytteskjema, og vi tar kontakt.

Bogstadveien 6 Oslo

Opening hours
Monday:
08:00 - 21:00
Tuesday:
08:00 - 21:00
Wednesday:
08:00 - 21:00
Thursday:
08:00 - 21:00
Friday:
08:00 - 21:00
Saturday:
08:00 - 21:00
Sunday:
08:00 - 21:00
Phone number
+4790201090
Linki
Social Accounts
Keywords
Flyttebyrå

Flytteeksperten AS Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

A similiar page for your business? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Add your company