Fortotto Flyttebyrå

thumb_up 284 likes
St.Halvards gate 1c
0192 Oslo, Norway
phone
Click to show phone
Request for information

Fortotto Flyttebyrå Company Information

General information

Flytting

Flyttebyrå i Oslo og akershus Vi flytter for privat og bedrift! Vi har lang erfaring med flytting i Oslo , Akershus , vestlandet og Europa. Vi tilbyr alt av emballasje og professionelt utstyr som gjør arbeidet vårt enklere. Vi vokser stadig og har mål om å vokse enda mere i 2013. Derfor er det viktig for oss at DU som kunde alltid gir oss tilbakemeldinger som er negative og positive for vår utvikling i bransjen.

Som flyttebyrå i Oslo har vi kapasitet enten du flytter idag eller ønsker flytting i morgen og kan tilby flytting alle dager i uken helen året. Vi har dyktige medarbeidere som er lært opp til å utføre jobben 100% med gode sluttresulater.
•Flytting innland
•Flytting utland

Velger du oss så er du garantert god kunde behandling og veiledning fra vi tar over jobben til den er ferdig. Vi har dyktige medarbeidere som behandler flytte godset som det var sitt eget.

Flyttepriser:

Vi tilbyr alle våre kunder konkuranse dyktige priser på alle flyttejobber og flytting i Oslo som ikke er sesongregulerte. Sluttsummen er etter vår erfaring og menning den billigste i Oslo og Akershus. Det er god grunn til at vi sier dette med stolthet, vi bruker nemlig alltid 2 lastebiler på leiligheter på over 80 m2. Dette sparer du som kunde penger på, en tur ekstra koster tid og penger selv om avstanden mellom 2 boliger er under 10 km. Sluttsummen, timeprisen og servicen gjør oss billigst som flyttebyrå i Oslo , resten av landet og Europa (fastpriser)

Ønsker du tilbud på flytting i Oslo eller reste av landet kan du ta kontakt med oss og vi hjelper deg innen rimelig tid.

Flytte innland:

Vi er Oslo firma, men etter avtale kan vi levere og hente hvor som helst i landet. F. eks kan vi kjøre flytte lasset ditt fra Oslo til Bergen eller motsatt. Det er kun dine ting som er med på disse turene og kombinerer ikke andre jobber, derfor er du som kunde sikkret for at vi som flytte firma leverer til avtalt tid. Det kan forekomme noen forsinkelser pga av dårlig vær eller annen grunn for hendelser, men vi gir beskjed om dette hvis tilfelle. Vi Garanterer kundene våres levering innen 24 innenfor 500 km.

Flytte utland:

Vi er godt kjent i europa og kan tilby flytting fra og til- Sverige, Danmark, Tyskland, Netherland/Holland, Belgia, Frankrike, Italia, Østerriket, Sveits, Portugal og Spania.

Nord-Afrika:

Marokko, men begrenset til 3-4 avreiser i året ettersom hvor mye etterspørsel det er på flytting eller godstransport.

Som nevt øverst kan vi også utføre alle type oppdrag i disse land. Men da er det veldig viktig at før vi kan utføre disse må kunden ha følgende papirer ofr toll deklarasjoner:
•Kopi av pass
•Liste over hva godset eller flytte lasset inneholder.
•Eventuelle Attester på flytting fra ambassaden(gjelder Belgia, Frankrike, Spania og Marokko).
•Ferdig utfylt avtale som vi sender deg.
•Skal du flytte til Norge må følgende skjema fylles ut: Flyttegodserklæring RD-0030: http://toll.no/templates_TAD/SchemaList.aspx?id=176855&epslanguage=no

Viktig å huske på alkohol og tobakk kvoten. Husk at TV og elektronikk må deklareres for at tv lisensen skal registreres.

Alle Europa flyttinger blir levert innen 24-48 timer fra og med vi reiser.

Ta allerede kontakt med oss idag for pris og informasjon

St.Halvards gate 1c Oslo

Opening hours
Monday:
07:00 - 22:00
Tuesday:
07:00 - 22:00
Wednesday:
07:00 - 22:00
Thursday:
07:00 - 22:00
Friday:
07:00 - 18:00
Saturday:
07:00 - 16:00
Sunday:
09:00 - 16:00
Parking
The company has a parking lot.
Phone number
+4747911720
Linki
Social Accounts
Keywords
Flyttebyrå

Fortotto Flyttebyrå Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

A similiar page for your business? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Add your company