Sundance Norge AS

thumb_up 4165 likes
rate_review 39 Reviews
favorite 80 favorites
Bentsrudveien 8b
3080 Holmestrand, Norway
phone
Click to show phone
Request for information

Sundance Norge AS Company Information

General information

Sundance Norge AS startet opp helt tilbake i 1997. Vi har spesialisert oss på utendørs massasjebad og er stolt importør av merket Sundance Spas, som er verdens største massasjebadprodusent og finnes i over 70 forskjellige land. Massasjebadene holder meget høy kvalitet, med avanserte funksjoner som er enkle å bruke. Sundance Spas driver kontinuerlig med utvikling av design og teknologi for at massasjen i badene skal holde høy standard. Massasjebadene er produsert til å fungere feilfritt med påvist pålitelighet som støttes av en omfattende garanti.

Vi holder til i flotte lokaler helt inntil E-18 ved Holmestrand. Her har vi en butikkutstilling på 1.000 m² og en spa-avdeling med garderober, slik at du kan prøvebade våre ulike modeller. På den måten kan du finne det massasjebadet som passer deg best.

Vi har også et bredt utvalg av griller, utekjøkken, utemøbler og stereo. Vår forretning i Holmestrand er derfor verdt et besøk når du skal få gode ideer og inspirasjon til ditt utemiljø.

Vårt nøkkelord er KVALITET. Vi er veldig selektive i valg av produkter, og vi legger vår ære i å ta godt vare på kundene våre. Vi treffes i butikken 6 dager i uken og på vakttelefon i alle helger og høytider. Vi mottar mange gode tilbakemeldinger på at vi er tilgjengelig for kundene våre 365 dager i året.

Velkommen til oss!

Bentsrudveien 8b Holmestrand

Opening hours
Monday:
10:00 - 16:00
Tuesday:
10:00 - 19:00
Wednesday:
10:00 - 19:00
Thursday:
10:00 - 19:00
Friday:
10:00 - 19:00
Saturday:
10:00 - 14:00
Parking
The company has a parking lot.
Phone number
+4733063000
Linki
Social Accounts
Keywords
Forhandler av boblebad, Reparasjon av boblebad, Utendørs spa

Sundance Norge AS Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

A similiar page for your business? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Add your company