Lyd & Lyspartner Live AS

thumb_up 1876 likes
rate_review 24 Reviews
favorite 57 favorites
Sjøvegen 77
6052 Giske, Norway
phone
Click to show phone
Request for information

Lyd & Lyspartner Live AS Company Information

General information

Lyd & Lyspartner Live AS ble stiftet sommeren 2007. Vi startet som et lite utleiefirma, men gikk fort fra diskotek og små konserter til events og større arrangement. Vi har vært i stor vekst og utviklet oss i høy fart. Det resulterer i erfarne medarbeidere og høy klasse på vårt utstyr. Vi er i dag en av nordvestlandets største totalleverandører på lyd, lys og scene, og ikke minst på artistformidling og firma events.

Kunder
Vi har alltid hatt krevende kunder, og takk for det! Det har utfordret oss til å strekke oss lenger og alltid levere det lille ekstra.
Vår kundegruppe strekker seg fra privatpersoner og små selskaper, til store konsern og festivaler. Dette gjør at vi er godt skodd for å møte alle typer kunder. Ingen jobb er for liten, ingen jobb for stor.

Event
Vi har spesialisert oss på fima events. Vi tilrettelegger lyd, lys og sceneproduksjon for skipsdåper, julebord, jubileum og andre arrangement, i tillegg til å levere artister og underholdning. Våre dyktige prosjektledere kan hjelpe arrangør fra a til å, slik at alle i bedriften kan nyte arrangementet. Vi har et bredt nettverk med underleverandører som hotell, catering, utesteder/restauranter, selskapslokaler, vaktselskap og andre lignende leverandører. For mer informasjon om vår event avdeling, ta gjerne kontakt.

Utleie
Vi leier ut utstyr og personale til alle mulig arrangement innen kultur, events og ellers det kundene våre måtte ønske. Vi har kompetanse og utstyr – det vi ikke har, skaffer vi.
For å tilfredsstille dagens krav, jobber vi kontinuerlig med vår utstyrspark. Vi har også stor fokus på HMS og sørger for at alt vårt utstyr blir kontrollert og sertifisert. Det er viktig for oss å levere kvalitet i alle ledd, og å fokusere på at kunden skal få minst mulig besvær og mest mulig glede av våre tjenester.
Vi er stolte over å eie og bruke merker som L-Acoustics, Digidesign, Yamaha, Shure og Sennheiser på lydsiden og ETC, GLP og Avolites på lyssiden. Vår populære scene, Stagemobil XXL, er en flott scene for de fleste ute arrangement. Vi har også fleksible scene løsninger for akkurat ditt lokale og arrangement. For mer informasjon om vårt utleie sortiment, ta gjerne kontakt.

Salg
Vi selger det du trenger av lyd, lys, AV teknikk og scene utstyr. Våre dyktige selgere og installatører hjelper gjerne våre kunder med planlegging, installasjon og dokumentasjon av et anlegg. Ta kontakt for en hyggelig prat.

Bruktsalg
Vi selger også brukt utstyr til en gunstig pris. Vi har hele tiden utstyr innen de fleste sjangrene, så ta kontakt om du ønsker en titt på det vi kan tilby.

Sjøvegen 77 Giske

Opening hours
Monday:
08:30 - 16:00
Tuesday:
08:30 - 16:00
Wednesday:
08:30 - 16:00
Thursday:
08:30 - 16:00
Friday:
08:30 - 16:00
Parking
The company has a parking lot.
Phone number
+4770153300
Linki
Sosiale kontoer
Keywords
Leverandør av scenebelysning

Lyd & Lyspartner Live AS Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

A similiar page for your business? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Add your company